beste wasparfum zomer 2022

Beste wasparfum zomer 2022

Beste wasparfum zomer 2022

Wassen gaat het hele jaar door. Helaas want dat is nou iet echt het leukste werk dat er is. Maar ja als het resultaat van je werk dan wel ontzettend lekker ruikt, maakt dat wat mij betreft wel veel goed. In de zomer kiezen veel mensen er wel voor om de was buiten te laten drogen in plaats van met de droger. Het scheelt natuurlijk extra warmte en op een zonnige dag is je was vaak ook nog wel sneller droog dan met de droger.

Met de beste wasparfum zomer 2022 hebben we 3 geuren voor je gevonden die erg goed passen met dat zomerse weer. Het combineren van een wasparfum en je wasgoed buiten laten drogen, heeft wel een mooi voordeel. Terwijl jij wacht op de was, die droogt in het zonnetje, geeft je wasgoed al dat heerlijke wasparfum geurtje af.

En wat een genot is het om de was later op te vouwen en de kast te vullen met die heerlijk ruikende schone was. Daarom laten we je graag zien hoe onze ‘zomerse top 3 van de beste wasparfum er uitziet. Deze is uiteraard geschikt voor de thuisblijvers en de vakantiegangers.

1. Il Bucato di Adele California

Vorig jaar, in de zomer van 2021, was de Il Bucato di Adele California wasparfum ook al een favoriet van vele. Een veel gehoorde opmerking was ‘Deze geur doet me denken aan de vakantie’... De wasparfum California kwam vorig jaar als Limited Edition en was, ondanks de tijdelijke beschikbaarheid, een topper! Daarom was de verrassing des te groter dat deze zomer de California terug is!
Met een geuromschrijving die de bloemige en aromatische noot met een hart van frisse groene noten, verfraaid met exotisch fruit en precious woods beschrijft. Is dit een geur die past bij het warme zomerse weer en je na de vakantie misschien nog even dat vakantiegevoel kan verlengen met deze wasparfum.
Let op: de Il Bucato di Adele wasparfum California is ook deze zomer enkel als  Limited Edition verkrijgbaar!

2. Le Essenze di Elda Diamante & Ylang Ylang

Wat een heerlijke geur is het toch, die Le Essenze di Elda Diamante & Ylang Ylang wasparfum. De Ylang Ylang bloem in deze wasparfum zorgt echt voor dat zonnige gevoel na het wassen van je kleding. Het grote voordeel van de wasparfum Diamante & Ylang Ylang is dat het geschikt is voor alle soorten kleding en textiel. Je kunt dat zonnige gevoel dus overal door krijgen. Dus niet alleen je kleding, maar ook je beddengoed of de handdoeken kun je ermee wassen.
Heb je gordijnen hangen? Laat dan de hele ruimte heerlijk zonnig ruiken deze zomer door je gordijnen te wassen zoals je normaal zou doen en dan nu met een paar ml van deze heerlijke wasparfum.

3. The Laundry Story Beachy Breeze

De The Laundry Story Beachy Breeze klinkt niet alleen zomers, maar zo ruikt die ook. De omschrijving van de geur is alsvolgt: ‘De bloemige en verlangende geur naar een dag aan het strand. De Beachy Breeze wasparfum heeft een intense bloemige geur van narcis en orchidee. Een boeket bloemen dat zich vermengt met de kruidige tonen van sandelhout, patchouli en kostbare houtsoorten.
Als je dit leest dan wil je toch gewoon je badlakens hiermee wassen of niet?

The Laundry Story Beachy Breeze

Door wasparfum te gebruiken krijgt je wasgoed een langdurige en prettige geur. Hierdoor kun je soms wegdromen naar een vakantiebestemming zoals dat misschien met één van deze beste wasparfum zomer 2022 zomaar kan gebeuren. Mocht je meer ideeën op willen doen, lees dan dit bericht nog eens met de Top 5 beste wasparfums. Doe je voordeel ermee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven