De nieuwe van Suzanne Vermeer en nog 4 andere leestips voor deze zomer

De nieuwe van Suzanne Vermeer en nog 4 andere leestips voor deze zomer

De nieuwe van Suzanne Vermeer en nog 4 andere leestips voor deze zomer.

De zomer, het ideale moment om er een boek bij te pakken. Misschien heb je wat extra tijd over omdat je vakantie hebt, of je geniet tussen alle drukte door van de langere ‘zomerse dagen. Of je nou leestips zoekt voor een koffer vol leesvoer om mee te nemen naar een vakantieoord hier ver vandaan of voor thuis om op je balkon in een lekkere stoel weg te kunnen dromen met een goed boek. Ik deel mijn top 5 voor de zomer van 2022 met je. Dan kun je zeker de komende weken heerlijk doorlezen (en geen zorgen, ik deel geen spoilers van de nieuwe van Suzanne Vermeer en nog 4 andere leestips voor deze zomer).

1. Suzanne Vermeer - Roadtrip / een echte vakantiethriller

Korte samenvatting: Paula Visser is met haar man Theo op rondreis langs de Amerikaanse westkust. Met een camper leggen ze de route af waar ze al jaren van dromen en eindelijk hebben ze de quality time waar ze zo aan toe zijn. Maar wanneer Paula in Las Vegas iemand uit haar verleden tegenkomt, slaat de vakantiestemming om. Als enkele dagen later Theo spoorloos verdwijnt, is ze volledig in paniek. Wat volgt is een nachtmerrie die alleen maar groter wordt wanneer het lichaam van een vermoorde man wordt gevonden…

2. Tamara Haagmans - Uit onverwachte hoek / Een hartverwarmende Feelgood-roman

Korte samenvatting: Holly heeft de leukste baan van de wereld, maar wanneer ze verliefd wordt, besluit ze daarover te liegen… Holly kan het weten, twaalf jaar geleden heeft ze zelf een levensverwoestende foto verkocht en hoewel haar geld en roem werden beloofd, hield ze er alleen een bittere nasmaak en een verpeste reputatie aan over… Wanneer ze door een invalklus in contact komt met Milan, klikt het meteen. Algauw komen er gevoelens in het spel, maar als Milan vertelt dat zijn jeugd is verpest door zijn beroemde vader en hij een hekel heeft aan de showbizzwereld, zwijgt Holly over haar carrière. Maar waarom, ze is toch trots op wat ze doet? Net als Holly besluit eerlijk te zijn, komt ze erachter dat haar carrière niet het enige is wat tussen hen in staat…Weet Holly haar verleden achter zich te laten?

BoekenBoeken

3. Kiki van Dijk - Florence / Thriller met een linkje naar een stukje historie van de Tweede Wereldoorlog

Korte samenvatting: In de thriller Florence wisselt kunst restaurateur Clea haar werk aan wereldberoemde schilderijen af met een roerig nachtleven. Als ze door haar oud-klasgenoot Tanya plotseling wordt gevraagd voor een geheimzinnige opdracht in Florence, kan ze het gevoel van avontuur niet weerstaan. Maar van flaneren langs oude palazzi en gezellige trattoria’s is geen sprake: achter alle kunst en romantiek gaat een levensgevaarlijk complot schuil. Bovendien blijkt Tanya spoorloos verdwenen. Als Clea niet heel snel besluit wie ze kan vertrouwen, zou het prachtige Florence weleens haar allerlaatste bestemming kunnen zijn… 

4. Jackie van Laren - Branding (deel 6 van de eilandliefde serie) / Feelgood op een Nederlands eiland, laatste deel van de serie

Korte samenvatting: Tjerk Boomsma, leider van de reddingsbrigade, ex-commando en eigenaar van Pension Westerveld, is degene bij wie iedereen op het eiland aanklopt als er iets aan de hand is. Nu burgemeester De Lange weg is en er nog geen nieuwe burgemeester is aangesteld, geldt dat des te meer. Ook de vriendengroep die samen strandtent Grote Vis runt kan op zijn onvoorwaardelijke steun rekenen: bij alle perikelen rondom Wende en Axel, Cam en Mayke, Vincent en Milena en alle andere oude bekenden uit de Eilandliefde-serie weet Tjerk wel raad.
De stoere, koppige Tjerk is van nature een einzelgänger, maar door alles wat er speelt op het eiland, en door de komst van een nieuwe burgemeester – een stevig type, zowel bestuurlijk als fysiek – kan hij zich niet afzijdig houden. Botsingen zijn onvermijdelijk. En toch: gaandeweg groeit er in hem een voorzichtig vlammetje voor iemand bij wie hij dat absoluut niet had verwacht. Is de liefde dan toch nog voor hem weggelegd?

5. Angelique Haak - Het verkeerde meisje / Spannende thriller, van het begin tot eind boeiend verhaal.

Korte samenvatting: Juiste tijd, juiste plaats. Toch ging het gruwelijk verkeerd… Op een ochtend wordt Amelie van haar fiets getrokken door een man met een angstaanjagend masker op. Hij sluit haar op in een donkere ruimte. Amelie snapt niet waarom de ontvoerder juist háár moest hebben. Is het hem te doen om losgeld van haar rijke vader? Speelt haar dubieuze bijna ex-echtgenoot Vince een rol in het geheel? Of heeft haar ontvoerder zich vergist en is zij simpelweg het verkeerde meisje?

We zullen met regelmatig onze best gelezen boeken met je delen. Wie weet helpen we je om eens iets anders te lezen, een schrijver of een serie die je anders misschien niet gelezen zou hebben. Als je meer wilt weten bekijk hier onze beste boeken. Veel leesplezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven