LEGO Star Wars Helm 2023

LEGO Star Wars Helm 2023

LEGO Star Wars Helm 2023

LEGO heeft inmiddels al een aantal iconische helmen uit het Star Wars universum gehaald om, geheel in LEGO stijl, na te bouwen en uiteraard op een mooi plekje te zetten. Uiteraard zijn het hele mooie items om te verzamelen. Voor deze serie van LEGO Star Wars Helm 2023 zijn er weer een paar iconische helmen uit de Star Wars saga gebruikt om de serie aan te vullen. Ook nu weer zul je die helemaal zelf in elkaar moeten zetten. Met deze nieuwe LEGO bouwsets maak je je verzameling weer compleet.

De nieuwe LEGO Star Wars Helm serie biedt 3 nieuwe modellen aan, waarvan er 2 uit de Clone Wars komen en de andere de replica is van de helm van Prinses Leia. Stuk voor stuk leuke uitdagingen en een must have om aan je verzameling toe te voegen.

Heb je nog niet alle LEGO Star Wars Helmen? Bekijk hier de eerdere modellen en scoor de ontbrekende LEGO Star Wars Helm nog snel! Maak een keuze en begin met bouwen aan je collectie met deze LEGO bouwsets.

LEGO Star Wars Captain Rex Helm - 75349

Bouw een eerbetoon aan de Clone Commander van de 501st Legion met deze LEGO Star Wars Captain Rex Helm bouwset voor volwassenen. Oefen mindfulness terwijl je elk authentiek detail van deze helm uit Star Wars: The Clone Wars vastlegt. Na het bouwen zet je deze helm neer op de displaystandaard met naamplaatje om van deze blikvanger een uniek decoratiestuk te maken.

Deze waarheidsgetrouwe replica is nieuw uitgekomen in maart 2023 en zal een leuke aanvulling zijn op de andere Star Wars Helmets van LEGO.

Met 854 steentjes en de vele details is deze helm een leuke uitdaging voor de fanatieke bouwer. De vele leuke details geven deze helm zijn unieke karakter en door de displayvoet kun je de helm een mooi plaatsje geven waar je maar wilt.

SpeelgoedSpeelgoed

LEGO Star Wars Clone Commander Cody Helm - 75350

Met de LEGO Star Wars Clone Commander Cody Helm is een eerbetoon aan een trouwe soldaat uit de Star Wars: The Clone Wars.

Door alle details verwerkt in deze bouwset leg je de strijdlustige look van Clone Commander Cody vast. Door de bouwbare displaystandaard met naamplaatje maak je deze blikvanger helemaal compleet en kun je deze bouwset bij de rest van je verzameling zetten.

Met deze bouwset bouw je in precieze details de helm na van Clone Commander Cody. Met in totaal 766 onderdelen kun je een perfecte kopie van zijn helm bouwen. Het eindresultaat is van deze LEGO Star Wars Clone Commander Cody Helm is ongeveer 21 cm hoog, 12 cm breed en 14 cm diep.

LEGO Star Wars Prinses Leia (Boushh) Helm - 75351

De LEGO Star Wars Prinses Leia (Boushh) Helm wordt ter ere van het 40-jarig jubileum van Star Wars: Return of the Jedi en maakt deel uit van een serie LEGO Star Wars displaymodellen.

Eer een legendarisch personage met deze bouwbare LEGO Star Wars Prinses Leia (Boushh) Helm. Richt je creatieve Kracht op het nabouwen van de helm die prinses Leia droeg toen ze vermomd als premiejager het paleis van Jabba de Hutt infiltreerde in Star Wars: Return of the Jedi.

Deze bouwset is een leuke uitdaging met 670 delen werk je aan het in elkaar zetten van de helm van Prinses Leia. Het eindresultaat is een helm die ongeveer 17 cm hoog is, 12 cm breed en 15 cm diep.

Een bijzonder cadeau

Deze hoogwaardige sets maken deel uit van een collectie LEGO Star Wars bouwsets en vormt een prachtig, gedenkwaardig cadeau voor jezelf, een Star Wars fan, een ervaren LEGO bouwer of iemand die zal genieten van een leuke, creatieve uitdaging. Koop je één van deze sets voor een Star Wars fan die nog niet zoveel met LEGO heeft gebouwd? Deze sets bevatten eenvoudig te volgen instructies, zodat iedereen aan de soms wat complexe bouwwerken kan beginnen.

Wij zijn gek van LEGO, dus we zullen je veel vaker op de hoogte houden van leuke LEGO bouwsets die we tegenkomen. Bekijk onze speelgoed vondsten ook als je niet opzoek bent naar LEGO zul je hier leuke dingen aantreffen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven