LEGO Star Wars Helm

LEGO Star Wars Helm

LEGO Star Wars Helm

LEGO heeft een aantal iconische helmen uit het Star Wars universum gehaald om, geheel in LEGO stijl, deze helmen na te bouwen en een mooi plek te geven. Uiteraard zijn het hele mooie items om te verzamelen. Voor deze serie zijn een paar iconische helmen uit de Star Wars saga gebruikt, die je zelf in elkaar moet zetten en uiteraard kunt verzamelen.

Of je nu liever kiest voor de kant van de Light Side of juist van de Dark Side, iedereen zal enthousiast worden over de LEGO Star Wars helm collectie. Bouw en toon het iconische pilotenhelm van held Luke Skywalker, of breng een eerbetoon aan de legendarische premiejager uit The Mandalorian, of maak gebruik van je imperiale kant met de Dark Trooper Helm-bouwset.

Maak een keuze en begin met bouwen aan je collectie met deze LEGO bouwsets.

LEGO Star Wars Darth Vader Helm - 75304

Met de LEGO Star Wars Darth Vader Helm leg je de sinistere look van een Star Wars legende vast. Deze fantastische LEGO bouwset van de iconische helm van Darth Vader is echt geweldig. Eenmaal af is dit bouwwerk prachtig om te verzamelen en ter decoratie neer te zetten. Door zijn afmeting van 20 cm hoog is het een perfect ornament voor op je bureau of een opvallend middelpunt in huis. De Darth Vader helm is compact van formaat en is uitgerust met een displayvoet met een naamplaatje om het bouwwerk mee te voltooien.

Met 834 steentjes en de vele details is deze helm een leuke uitdaging voor de fanatieke bouwer. Door de vele details krijgt deze iconische helm zijn sinistere look en door de displayvoet kun je de helm een mooi plaatsje geven.

LEGO Star Wars The Mandalorian Helm - 75328

Met de LEGO Star Wars The Mandalorian Helm brengt LEGO een ode aan de legendarische premiejager, de Mandalorian. Met deze perfect replica van zijn gestroomlijnde iconische helm, gebouwd met gelakte LEGO steentjes om de metallic glans van het beskar harnas na te maken.

De metallic glans van het beskar harnas wordt op een slimme manier weergegeven met behulp van gelakte onderdelen, terwijl je met de stenen in verschillende grijstinten de authentieke contouren van de helm benadrukt. De bouwbare display standaard met naamplaatje maakt deze blikvanger voor thuis of op kantoor helemaal af.

Deze 584 delige set zorgt voor een leuke uitdaging die geschikt is voor iedere Star Wars fan, met of zonder bouwervaring. Deze replica van de helm van de Mandalorian is ongeveer 18 cm hoog, 11 cm breed en 12 cm diep. Het uiteindelijke resultaat is die mooie The Mandalorian helm om thuis neer te zetten en te blijven bewonderen.

SpeelgoedSpeelgoed

LEGO Star Wars Luke Skywalker (Red Five) Helm - 75327

De LEGO Star Wars Luke Skywalker (Red Five) Helm is de replica van de helm van Luke Skywalker. Deze iconische pilotenhelm van Luke Skywalker is de eerste open helm in de LEGO Star Wars collectie. Ondanks dat het een open hel is zit ook deze helm vol met authentieke details. Bouw de helm van Skywalker na tot op het kleinste detail, zoals bijvoorbeeld de bouwbare microfoon en de opvulling aan de binnenkant van de helm. Het doorschijnende rode vizier geeft deze helm zijn kenmerkende look.

Deze iconische helm met de vele details is door de display voet makkelijk neer te zetten en te bewonderen. Deze 675 delige set wordt door de vele steentjes en de vele details een geweldige visuele blikvanger. Plaats deze helm van ongeveer 19 cm hoog, 12 cm breed en 13 cm diep goed in het zicht en bewonder alle kleine details.

LEGO Star Wars Boba Fett Helm - 75277

LEGO Star Wars Boba Fett Helm is de kloon van de helm van een van de dodelijkste premiejagers van het sterrenstelsel. De herkenbare vorm en authentieke details van de helm kunnen prachtig worden nagemaakt met LEGO stenen. Boba Fett was een kloon van Jango Fett en is net als zijn ‘vader’ een Mandalorian en één van de beruchtste premiejagers aller tijden.
Met deze bouwset bouw je in precieze details zijn helm na. Met in totaal 625 onderdelen kun je een perfecte kopie van de helm bouwen. Het eindresultaat is van deze LEGO Star Wars Boba Fett helm is ongeveer 21 cm hoog, 11 cm breed en 11 cm diep.

LEGO Star Wars Dark Trooper Helm - 75343

De LEGO Star Wars Dark Trooper helm is een minder iconische helm als de anderen, maar hij is wel net zo Star Wars als al de andere. Herkenbaar en prachtig duister!  De gemene rode ogen, die worden gemaakt met doorschijnend rode LEGO onderdelen, en de iets naar voren gekantelde positie van de helm op de bouwbare standaard geven het geheel een authentieke dreigende uitstraling.

Deze bouwset is een leuke uitdaging, door de 693 delen in voornamelijk zwart heb je wat werk aan het in elkaar zetten van deze Dark Trooper helm. Het eindresultaat is een helm die ongeveer 18 cm hoog is, 12 cm breed en 15 cm diep.

LEGO Star Wars Scout Trooper Helm - 75305

De LEGO Star Wars Scout Trooper Helm is één van die herkenbare Trooper helmen uit de Star Wars saga. Deze Scout Trooper helm is ook weer een hoogwaardige bouwset uit de Star Wars lijn met helmen. Je bouwt ieder authentiek detail na van het origineel met deze set. Door de bouwbare display standaard kun je deze helm een mooi plek geven (eventueel naast één van de andere modellen).

Deze LEGO Star Wars Scout Trooper Helm bouwset bestaat uit 471 onderdelen en wordt uiteindelijk 18 cm hoog, 11 cm breed en 12 cm diep.

Een bijzonder cadeau

Deze hoogwaardige sets maken deel uit van een collectie LEGO Star Wars bouwsets en vormt een prachtig, gedenkwaardig cadeau voor jezelf, een Star Wars fan, een ervaren LEGO bouwer of iemand die zal genieten van een leuke, creatieve uitdaging. Koop je één van deze sets voor een Star Wars fan die nog niet zoveel met LEGO heeft gebouwd? Deze sets bevatten eenvoudig te volgen instructies, zodat iedereen aan dit complexe bouwwerk kan beginnen.

Wij zijn gek van LEGO, dus we zullen je veel vaker op de hoogte houden van leuke LEGO bouwsets die we tegenkomen. Bekijk onze speelgoed vondsten ook als je niet opzoek bent naar LEGO zul je hier leuke dingen aantreffen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven