LEGO verrast autoliefhebbers

LEGO verrast autoliefhebbers

LEGO verrast autoliefhebbers

Breid je LEGO-autocollectie uit en voeg in augustus twee nieuwe indrukwekkende racemonsters toe aan je garage. LEGO verrast autoliefhebbers en heeft 2 heerlijke bouwsets onthuld die gaan komen. Bekijk hier de nieuwe LEGO Technic Audi RS Q e-tron en de LEGO Technic Lamborghini Huracan Tecnica, waardoor autoliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan deze fantastische bouwsets.

LEGO Technic Audi RS Q e-tron

Maak je klaar voor elektrisch racen met de LEGO Technic Audi RS Q e-tron. Deze op afstand bestuurbare replica van de echte rally-auto is een waar meesterwerk vol met authentieke details. Met zijn onafhankelijke vering op elk wiel is deze miniatuurversie in staat om zelfs de zwaarste zandwoestijnen in jouw achtertuin te trotseren.

Wat deze set nog specialer maakt, is het feit dat je de Audi RS Q e-tron met je smartphone kunt besturen via de bijbehorende CONTROL+-app. Met 914 steentjes bouw je dit racemonster dat uiteindelijk een indrukwekkende afmeting heeft van 37 centimeter lang, 19 centimeter breed en 15 centimeter hoog. Bovendien kun je de motor eruit halen en je eigen op afstand bestuurbare voertuigen creëren. Met LEGO zijn de mogelijkheden eindeloos. Houd er wel rekening mee dat de prijs voor deze set op €169,99 ligt en deze vanaf 1 augustus verkrijgbaar is.

SpeelgoedSpeelgoed

LEGO Technic Lamborghini Huracan Tecnica

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer betaalbare optie, heeft LEGO ook de LEGO Technic 42161 Lamborghini Huracan Tecnica uitgebracht. Voor slechts €52,99 kun je vanaf 1 augustus deze geweldige set bemachtigen. De Lamborghini Huracan Tecnica is een replica van de 2023-versie van deze supercar en zal zeker indruk maken.

Met 806 stenen bouw je een Lamborghini van 28 centimeter lang, 12 centimeter breed en 8 centimeter hoog. Deze gifgroene racemonster is voorzien van prachtige details. Daarnaast heeft de set een draaiknop aan de bovenkant, waarmee je de auto "echt kunt besturen". Als je nog meer wilt experimenteren, kun je de motor uit de eerder genoemde Audi gebruiken om de Lamborghini Huracan Tecnica op afstand bestuurbaar te maken. Het is een voordelige optie in vergelijking met de echte Lamborghini die tonnen kost. Bovendien is het ook voordeliger dan de LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37, die veel duurder en imposanter is.

Voeg deze nieuwe LEGO Technic-autosets toe aan je collectie en ervaar de opwinding van het bouwen van deze prachtige replica's. Of je nu kiest voor de elektrische kracht van de Audi RS Q e-tron of de opvallende uitstraling van de Lamborghini Huracan Tecnica, LEGO biedt autoliefhebbers een onvergetelijke bouwervaring. Wacht niet langer en zorg ervoor dat je deze nieuwe LEGO-creaties aan je verzameling toevoegt.

Wij zijn gek van LEGO, dus we zullen je veel vaker op de hoogte houden van leuke LEGO bouwsets die we tegenkomen. Bekijk onze speelgoed vondsten als je opzoek bent naar LEGO, zul je hier leuke dingen aantreffen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven