Must have Lego Star Wars The Empire bouwsets

Must have Lego Star Wars The Empire bouwsets

Must have Lego Star Wars Darkside bouwsets

Must have Lego Star Wars The Empire bouwsets

Voor de echte Lego fan maar ook de die hard Star Wars fan heeft Lego diverse bouwsets die je MOET hebben. Deze must have Lego Star Wars bouwsets mogen gewoon niet ontbreken bij iedere fan van Star Wars en Lego. Stuk voor stuk zijn het mooie bouwwerken waar je vele uren werk aan zult hebben. Je zult niet alleen plezier halen uit het neerzetten van deze blikvangers, maar het werken eraan zal dat zeker net zoveel plezier geven. Wetende wat het resultaat gaat zijn.

In het Star Wars universum zijn 2 partijen die tegenover elkaar staan en daar heeft Lego goed over nagedacht. Beide partijen hebben mooie bouwsets gekregen die een heerlijke uitdaging zijn. Het maakt niet uit of je nu aan de kant van de The Empire staat of toch liever de Rebel Alliance steunt. Met de bouwsets van één van beide kanten kun je je lol op.

The Empire

De Lego Star Wars bouwsets van de The Empire zijn natuurlijk gebaseerd op de meest iconische modellen zoals de AT-AT, een Star Destroyer en uiteraard de Death Star. Je kunt met die iconische modellen het Star Wars universum nabouwen, stuk voor stuk echt gedetailleerde Lego bouwsets.

Lego Star Wars bouwset AT-AT

Met deze Lego Star Wars bouwset AT-AT bouw je de AT-AT na, hier droomt iedere Star Wars fan van. Deze AT-AT komt uit de Ultimate Collector Series en dat betekent dat deze bouwset heel gedetailleerd is. Zo beschikt deze AT-AT over verstelbare poten en kop, hebben de kanonnen een realistische terugslag, kunnen ze draaien, is er een bommenluik en uiteraard de haak waaraan Luke Skywalkers zijn kabel vastmaakt.

De dimensies zijn indrukwekkend, de AT-AT is ongeveer 62 cm hoog 69 cm lang en 24 cm breed, waardoor dit een echte blikvanger wordt. De vele details geven je genoeg om te zien. Zo is er de gedetailleerde romp die open kan en plaats biedt aan maar liefst 40 Lego minifiguren, 4 speeder bikes en de E-Web snelvuurblaster. In de kop zitten 2 Lego minifiguren en er is zelfs plek voor een derde.

Let wel, deze set komt met 9 figuren, waaronder general Veers en Luke Skywalker en 2 speeder bikes zijn inbegrepen.

Lego Star Wars bouwset Star Destroyer

Met deze Lego Star Wars bouwset Star Destroyer bouw je een icoon van het Galactische keizerrijk, de Devastator. Met zijn enorme dimensies, de Imperial Star Destroyer is 109 cm lang, 66 cm breed en 44 cm hoog,  zet je een gigantische blikvanger neer.

De Lego Star Wars bouwset Star Destroyer komt uit de geweldige Collector Series en heeft meer dan 4700 elementen waardoor je veel details kunt bewonderen. Zoals draaibare kanonnen, een kantelbare radarschotel, enorme uitlaten, een fraai bewerkt oppervlak en natuurlijk een bouwbare modelversie van het rebellen ruimteschip Tantive IV om te achtervolgen.

Al met al een enorme klus om deze bouwset in elkaar te zetten, maar het resultaat is indrukwekkend.

Lego Star Wars bouwset Death Star

Met de bouw van deze Lego Star Wars bouwset Death Star speel je de adembenemende scènes uit het Star Wars verhaal na. Bouw het ultieme, planeet-zappende wapen van het Keizerrijk: de Death Star in al zijn details na! Met meer dan 4000 delen heeft dit fantastische model een berg aan gedetailleerde, realistische facetten van de Death Star.

Denk hierbij aan de superlaser controleruimte, de keizerlijke vergaderzaal, de hangaar met beweegbaar lanceer frame, de troonzaal van Keizer Palpatine, een Droid werkplaats, een gevangenis vleugel, de vuilnis pers, de zoekstraal, een vrachtruim, turbo laser met veermechanisme schieters (met zitplaatsen voor de 2 Death Star Gunners), 2 beweegbare turbo laser torens en niet te vergeten Lord Vader's TIE Advanced met plaats voor Darth Vader.

Bij deze fantastische lego bouwset zijn 23 bekende minifiguren en 2 Droids inbegrepen, dat staat garant voor urenlang Star Wars speelplezier. Of, en daar is deze bouwset prima voor, een adembenemende blikvanger, ondanks de dimensies van 42 cm lang, 42 cm breed en 41 cm hoog, gaat deze Lego bouwset opvallen.

Lego Star Wars bouwset Tie Fighter

Wat uiteraard niet mag ontbreken in deze Must have Lego Star Wars The Empire bouwsets, ook weer uit de Ultimate Collector Series, is de Lego Star Wars bouwset TIE Fighter. Ook weer een iconisch Star Wars voertuig, bekend van de vele beroemde Star Wars duels, zoals het beslissende gevecht dat eindigde met de vernietiging van de Death Star!

Dit grootschalige Lego model van de klassieke keizerlijke starfighter heeft een beweegbaar dakluik, is ook weer prachtig gedetailleerd en je krijgt er een exclusieve TIE Fighter piloot minifiguur met een blaster pistool bij.

Voor iedereen die zijn Lego Star Wars collectie aan het maken is mag deze natuurlijk niet ontbreken. Het maakt niet uit aan welke kant je staat, de TIE fighter hoort in je collectie.

Deze Must have Lego Star Wars The Empire bouwsets zijn onze aanraders van Lego bouwsets uit het Star Wars universum en die we graag met je delen. Wij zijn gek van LEGO, dus we zullen je veel vaker op de hoogte houden van leuke LEGO bouwsets die we tegenkomen. Bekijk onze speelgoed vondsten ook als je niet opzoek bent naar LEGO zul je hier leuke dingen aantreffen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven