Review lavayette wasparfum

Review Lavayette wasparfum

Review Lavayette wasparfum

In deze Review Lavayette wasparfum gaat het over en misschien wat minder bekend merk onder wasparfumgebruikers, namelijk Lavayette wasparfum. Het is ook een relatief nieuw merk, het bestaat namelijk pas sinds 2020. Wat meteen opvalt zijn de flacons van dit merk.
Waar de meeste andere merken wasparfum voor een witte flacon kiezen, springen de flacons met de wasparfums van Lavayette er zeer zeker uit. Deze zijn namelijk transparant en hebben een bronskleurige dop. De dopjes in het proefpakket zijn zwart.
Er zijn 9 geuren verkrijgbaar in flessen van 500 ml, maar er is ook een proefpakket met de 9 geuren samen. Ik was nieuwsgierig en heb het proefpakket besteld via bol.com.

De eerste positieve ervaring had ik al bij het bestellen. Tijdens het bestelproces op dinsdag, zag ik dat het op donderdag bezorgd zou worden, dat was al redelijk vlot. Op woensdag werd ik al positief verrast door een doosje in de brievenbus!
In dit pakketje zit het proefpakket met de 9 geuren van Lavayette wasparfum in een handig doosje. Het zijn buisjes van elk 25 ml die precies naast elkaar in het doosje passen.

De volgende geuren zitten in het proefpakket:

01. Morning Dance with the scent of Early Spring
02. Lazy Lavender with the scent of Lavender
03. Heart of Gold with the scent of Argan
04. Prairie Rose with the scent of English Rose
05. Double Fun with the scent of Pansy
06. Dark nights with the scent of Lily of the Valley
07. Zen Zones with the scent of White Musk
08. Floating Fontaine with the scent of Lotus Flower
09. Jasmin Shades with the scent of Fresh Jasmin

Enthousiast ben ik natuurlijk meteen aan alle flesjes gaan ruiken en zo maakte ik een eerste selectie van 3 geuren die er voor mij positief uitsprongen. Ik kon gewoon niet wachten om de wasmachine aan te zetten.

Review lavayette wasparfum

Conclusie

In de eerste was gebruikte ik een half buisje met een goed gevulde wastrommel. De was kwam er goed geurend uit en toen het uit de droger kwam, rook het nog steeds goed. Om heel eerlijk te zijn, was de geur zelfs misschien iets té sterk aanwezig. Dus de volgende keer iets minder gebruiken, pluspunt dus, je hebt maar weinig nodig.
Lavayette geeft de geuren naast de naam ook een nummer. Op het flesje Dark Nights staat bijvoorbeeld ook No 06. Dit is erg gemakkelijk om te onthouden en zo bestel je zeker niet de verkeerde geur.

Voor mij zijn de volgende 4 geuren als toppers naar voren gekomen; No 02 Lazy Lavender, No 06 Dark Night, No 08 Floating Fontaine en No 09 Jasmin Shades. Ik ben fan van zeepgeuren met een vleugje bloemen en deze 4 vallen voor mij allemaal in die categorie. Welke ik echt niet lekker vond was No 01 Morning Dance, ik zou de geur als zuur omschrijven en dat vind ik dus niet lekker ruiken.

Maar er is niets persoonlijker dan geur, dus smaken zullen zeker verschillen. Ik ben wel enthousiast over de kwaliteit van de geuren en hoe ze in het wasgoed blijven hangen. Je merkt heerlijk dat er gewassen is met een wasparfum. Overweeg je om een keer een ander merk wasparfum te proberen? Of wil je gaan beginnen met een wasparfum? Dan is de Lavayette wasparfum een echte aanrader!

Bekijk hier onze uitleg over het gebruik van wasparfum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven