Top 5 beste wasparfums

In de Top 5 beste wasparfums, gebaseerd op de meest verkochte wasparfums, zijn de wasparfum proefpakketten de allergrootste nummer 1. Voor de meeste mensen zijn dat de proefpakketten de makkelijkste manier om de verschillende geuren van een merk wasparfum te proberen. Het merk maakt in veel gevallen niet uit, zolang er maar een proefpakket van is. Ze zijn makkelijk om de geuren te proberen, de proefflesjes zijn goed voor 1 tot 2 keer wassen. Deze sets hebben meestal alle geuren van een merk, waardoor het net zo leuk is om aan iemand te geven om kennis te laten maken met de wasparfum.

proefset Horomia / proefset Le Essenza di Elda / proefset Il Bucato di Adele / proefset Lafayette

Een goede 2 is de Perla van Le Essenze di Elda, deze zoete bloemengeur van Mimosa en Jasmijn heeft een zachte ondertoon van Musk. Hierdoor is dit een zeer geliefde geur en zijn er veel trouwe gebruikers van de Perla wasparfum. Heb je deze geur eenmaal gebruikt dan is de kans groot dat het je favoriete wasparfum geur wordt. En zul je jezelf er op betrappen dat je op deze  geur terug blijft komen. Het is nu eenmaal je favoriete geur.

Op plek 3 hebben we een wasparfum geur van het merk Horomia en wel de geur Muschio e Loto. Dit is een heerlijke mix van geuren als lotusbloem, perzik, roos, anijs en witte musk. Net als bij zoveel wasparfums komt ook Horomia uit Italië, waar wasparfum al jarenlang heel populair is.

De 4e plek wordt bezet door de Bianco Puro wasprfum van Il Bucato di Adele. Dit is ook onze eigen persoonlijke topper! Bij ons thuis wordt er veel met wasparfum gewassen en zitten wij niet vast aan 1 merk. Waardoor er veel geuren gebruikt worden, maar de Bianco Puro is wel de belangrijkste geur die voorbij komt. Dit is zo’n geur die je iedere was kunt gebruiken. Bianco Puro voor de witte was, voor het beddengoed, voor de handdoeken. Maar niet altijd, zodat je voorkomt dat je aan een geur gewend begint te raken en er minder van kunt genieten.

Als afsluiter, maar zeker niet the best of the rest, de nummer 5 van de Top 5 beste wasparfums. De wasparfum Lavayette Dark Nights, deze geur is vooral met de geur van Lelietjes van Dalen. Er zijn veel mensen heel enthousiast over de Lavayette wasparfum en dan in veel gevallen over de geur Dark Nights. Deze geur staat dan ook nog hoog op de verlanglijst om binnenkort te gaan gebruiken. De fles staat al klaar, nu nog gaan gebruiken!

Meest opvallende van dit merk wasparfum is dat de flacon van Lavayette eruit springt, als je dat met andere merken vergelijkt. Met stijlvolle labels, transparante flacons en een koperkleurige dop heb je iets moois staan in de kast. Want zeg nou zelf, het oog wil ook wat!

We merken dat er veel keuze is als je op zoek bent naar een wasparfum. Er is ontzettend veel keuze als het gaat om merken en als je je merk gevonden hebt is de kans groot dat je dan ook nog uit veel verschillende geuren kunt kiezen. Het doel van deze Top 5 beste wasparfums is om je te helpen met het maken van de juiste keuze. Veel plezier van het wassen met wasparfum, want die heerlijke geur in je was dat gaat je zeker vrolijker maken. Naast deze Top 5 beste wasparfums geven we meer tips die je kunt gebruiken bij andere aankopen, bekijk onze tips hier.

Vraag je je af hoe je wasparfum gebruikt? Bekijk hier de uitleg over het gebruik van wasparfum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven