Ontdek de indrukwekkende LEGO Star Wars Venator Class Republic Attack Cruiser

Ontdek de indrukwekkende LEGO Star Wars Venator Class Republic Attack Cruiser

Ontdek de indrukwekkende LEGO Star Wars Venator Class Republic Attack Cruiser

LEGO enthousiastelingen zullen in hun nopjes zijn met het nieuwste pronkstuk van LEGO: de Star Wars Venator-Class Republic Attack Cruiser. Met meer dan vijfduizend bouwstenen en een indrukwekkende lengte van ruim een meter is deze set niet alleen een lust voor het oog, maar ook een uitdaging voor zelfs de meest doorgewinterde bouwers. In feite is het de op één na langste set ooit uitgebracht door LEGO, waardoor het een ware toevoeging is aan de LEGO Star Wars collectie voor volwassenen.

Deze LEGO set, met referentienummer 75367, behoort tot de befaamde Star Wars Ultimate Collection Series van LEGO. Het brengt de glorieuze tijden van de Clone Wars weer tot leven, met kenmerkende details zoals de opvallende rode strepen op het schip, de imposante commandobrug en een hangar met daarin een schaalmodel van een Republic Gunship. Dit alles zal bij Star Wars-fans ongetwijfeld een gevoel van opwinding oproepen.

LEGO Star Wars Venator Class Republic Attack Cruiser

Niet alleen de omvang en details van het bouwwerk zijn indrukwekkend, maar ook de extra's die bij de set komen. Naast de bouwset zelf ontvang je twee mini-figuurtjes om het schip te besturen: Captain Rex en Admiral Yularen. Bovendien is er een speciale Clone Wars-gedenksteen ter ere van het 20-jarig jubileum van de serie, wat deze set extra speciaal maakt voor fans van Star Wars.

et bouwproces van deze Venator-class Republic Attack Cruiser zal zelfs doorgewinterde LEGO-kunstenaars uitdagen. Met 5.374 blokjes in totaal, resulteert het uiteindelijke schip in indrukwekkende afmetingen. Het Star Wars-schip is maar liefst 32 centimeter hoog, 54 centimeter breed en 109 centimeter lang. Dit betekent dat je voldoende ruimte moet voorzien in je hobbykamer om deze grootsheid te herbergen, of misschien alvast een overtuigend pleidooi moet houden bij je wederhelft.

Ben je een fanatieke LEGO-bouwer? Je kunt de Star Wars Venator-class Republic Attack Cruiser vanaf 4 oktober bemachtigen via de officiële LEGO-website. Het prijskaartje van deze indrukwekkende set bedraagt voorlopig 649,99 euro, wat gezien de omvang en exclusiviteit van de set een waardevolle investering is voor elke LEGO- en Star Wars-liefhebber.

Deze Must have Lego Star Wars bouwset is een aanrader, deze enorme Lego bouwset uit het Star Wars universum willen we graag met je delen. Wij zijn gek van LEGO en van Star Wars (en meer), dus we zullen je veel vaker op de hoogte houden van leuke LEGO bouwsets die we tegenkomen. Bekijk onze speelgoed vondsten ook als je niet opzoek bent naar LEGO zul je hier leuke dingen aantreffen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven