Hoe gebruik je wasparfum?

Hoe gebruik je wasparfum?

Hoe gebruik je wasparfum?

In dit artikel gaan we het hebben over wasparfum en dan vooral antwoord geven op die ene vraag… hoe gebruik je wasparfum? Voor wie nog niet weet wat wasparfum is hier nog even een korte samenvatting.

Wat is Wasparfum?

Wasparfum is een vloeibare aanvulling aan het normale wasmiddel. De wasparfum is niets anders dan een parfum voor de was. Gebruik het dus gewoon naast je normale wasmiddel met geur of stap over op gebruik van een geurloos wasmiddel. De wasparfum zorgt voor een intense geur aan je wasgoed, het maakt niet uit welke was je doet. De wasparfum is voor alle was te gebruiken.

Hoe gebruik je wasparfum?

Allereerst gebruik je de wasparfum dus naast je normale wasmiddel, maar wel in plaats van wasverzachter. Om het beste resultaat te behalen uit gebruik van de wasparfum raden we je aan om ongeveer 5 ml wasparfum per 5 kilo wasgoed te gebruiken.Je kunt, indien gewenst, een andere dosering toepassen naar gelang je meer of minder geur wilt hebben!

hoe gebruik je wasparfumDe gewenste hoeveelheid wasparfum doe je in de wasmachine in het bakje waar de wasverzachter normaal in gaat. Hierdoor zal de wasparfum door het wasprogramma op het laatst door de was gespoeld worden, zonder dat het daarna er weer wordt uit gewassen. Hierdoor blijft de geur goed zitten aan de was.

Voor de geurintensiteit van de wasparfum maakt het niet uit op welke temperatuur er gewassen wordt. Je kunt het wasgoed dus wassen op de temperatuur die je gewend bent te gebruiken. Het doen van de was met wasparfum kan tot 95 graden, maar het kan wel raadzaam zijn om op 60 graden te wassen. Je wasgoed zal vanaf nu ruiken zoals je dat nog nooit geroken hebt en je zult merken dat het na een tijd in de kast te hebben gelegen nog steeds lekker fris blijft ruiken!

Ga jij  ook wasparfum gebruiken?

Na het lezen van bovenstaande wil je waarschijnlijk ook wasparfum gaan gebruiken en je was heerlijk laten ruiken? Doen! Dat is het enige antwoord, weet wel dat je hiermee nooit meer zonder zult wassen. Die heerlijke geur aan je wasgoed werkt verslavend. Voor de ruimste keuze aan wasparfum bekijk je hier alle merken met wasparfum!

De Juiste Keuze helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Zo hebben wij veel tips die je kan gebruiken om de juiste keuze te kunnen maken. Lees hier onze Juiste Keuze tips.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven